nieuws tag: Branding

Branding Grotesk

Dezelfde mensen, dezelfde studio.

Bureau Grotesk is het resultaat van een lang branding proces.
Het branding werk dat we voor onze opdrachtgevers doen komt altijd neer op: draag uit waar je voor staat. Wees de toekomst die je voor je ziet. Belangrijke vragen zijn daarom: waar sta je voor, waar wil je naar toe en hoe draag je dat uit?

Deze vragen stellen we ook onszelf regelmatig. In de loop van de jaren veranderde onze koers en gingen we op zoek naar een nieuwe vorm om onze visie te manifesteren.

Stijl schets proces

Focus op branding

Wat we het gaafste werk vinden is het bouwen van merken. Van top tot teen doordacht. Gebaseerd op de toekomstvisie van een organisatie. Door te vragen naar de dromen die achter organisaties schuil gaan ontstaan fascinerende gesprekken. Die vormen de basis voor de merkidentiteiten. We leggen het vergrootglas op alle onderscheidende aspecten en bouwen daar op verder. Zo ontstaat een uniek merkverhaal met onderscheidende vormgeving.
Binnen zulke projecten, waar ruimte voor onderzoek en experiment is, hebben wij de kans om ons beste werk te maken.

 

Strategie en marketing

De tofste projecten ontstaan als we vroeg in het traject betrokken worden. Onze eigenwijze ideeën beperken zich niet tot vormgeving alleen. In plaats van aan te schuiven zodra de briefing opgesteld is, werken we met een merkworkshop om tot de beste briefing te komen. We bepalen of analyseren samen de doelen en doelgroep. Op basis van beschikbare kanalen, tijd en budget komen we zo tot de slimste briefing.

 

Uitgesproken vormgeving

Vormgeving moet barsten van visie. Het moet communiceren zonder worden. De juiste mensen aanspreken zonder iets te zeggen. Ons doel is elk projecten op te laten vallen. Zodat de goede ideeën achter de organisaties gezien en erkend worden.

 

Verbinden van cultuur, maatschappij en innovatie

Het samenbrengen van deze drie domeinen zorgt voor verrassende resultaten. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om mensen enthousiast te maken voor ideeën.

Meer over onze aanpak