Het Kunstpakket was een mega succes.
Wat in 2020 begon als een klein idee om kunst en publiek bij elkaar te brengen tijdens de Corona pandemie, werd groter dan we hadden kunnen dromen. De verkoop en aandacht was overweldigend. Er zijn meer dan 1.000 Kunstpakketten verkocht. Bij elkaar meer dan 7.000 kunstwerken die nu door het hele land boven de bank of wc hangen!
Ons ontwerpbureau Bureau Grotesk is een jaar later bezig met andere ideeën en projecten om aandacht te generen voor de cultuursector. Dit jaar dus geen Kunstpakketten!

Het Kunstpakket was een eenmalig initiatief en keert helaas niet meer terug..

Als je het Kunstpakket een gaaf idee vindt en benieuwd bent hoe we voor jouw organisatie de aandacht kunnen genereren die het verdient, mail ons dan op bureau@grotesk.nl.
Het enige wat we écht nodig hebben is een beetje verwondering.
Het Kunstpakket is precies wat je wilt krijgen van je werkgever. Een creatief kerstpakket vol tof werk van aanstormend Nederlands talent. Geen soepstengels, geen plastic troep. Beloofd.
Met het Kunstpakket krijgen werknemers écht iets bijzonders.
Het Kunstpakket is een kleine kunstcollectie. Elk jaar presenteert het Kunstpakket vijf makers wiens werk gepubliceerd wordt voor alle kunst-verzamelaars in spé. Van toffe illustraties voor in je thuiskantoor tot korte verhalen om ‘s avonds bij weg te dromen. Het Kunstpakket is een geschenk vol inspiratie.
Elk kerstpakket een Kunstpakket!

Doe jezelf een plezier en koop die Kunstpakketten. Als je bestelling binnen is geef je alle adressen door. De rest gaat vanzelf. Wij versturen ze naar ieders huisadres. Met kerst ontvangt je personeel een te gek pakket vol kunst en inspiratie.

 

Bestellen kan tot 16 november. De kunstpakketten worden 14 december naar je personeel verzonden.

Stuur door!
Ben je wel een eindbaas maar ga je niet over de kerstpakketten?
App of mail het naar de kerstpakkettenchef.
The Next Big Thing
Elke maker wordt uitgelicht en vertelt over diens werk. Zo leer je over de werkwijze en de gedachten die achter de werken schuil gaan.
Voor de Thuiswerkers en de Kantoortuintijgers
De gemiddelde werknemer kan wel wat inspiratie gebruiken in deze tijden. Grijp daarom nu je kans en geef ze een goeie dosis kunst!
Dit wil je.
Met dit stukje hands-on creativiteit motiveer je je team om eens even flink om te denken. Vlieg het aan, tik het af, tackel het of geef er een klap op. Managers van Nederland, dit is je kans om impact te maken!
Tipje van de Sluier
Sandy van Helden

Lois Cohen

Tjitske Oosterholt

Lekker vaag verhaal.
Klinkt helemaal super hoor, maar hoe zit het nou allemaal precies?
Heb je nog meer vragen?
Neem contact met ons op!
Contact
 • Dit wil ik! Hoe werkt het?

  Dit werkte super smooth! Maar dat was vorig jaar.
  Het Kunstpakket was een eenmalige actie.

 • Wat zit er in het Kunstpakket?

  Het Kunstpakket presenteert vijf makers wiens werk wordt gepubliceerd voor het Kunstpakket. Een toegankelijke en verrassende mix van stijlen. Denk bijvoorbeeld aan toffe illustraties, bizarre fotografie, meeslepende verhalen, prachtige poëzie en muziek. De makers achter het Kunstpakket – Bureau Grotesk – hebben een grote passie voor drukwerk en vormgeving. Je mag dus verwachten dat het er allemaal pico bello uitziet.

 • Wanneer worden de pakketten bezorgd?

  Dit jaar helemaal niet!
  Het Kunstpakket was een eenmalige actie.

 • Wie stelt het Kunstpakket samen?

  Bureau Grotesk! Wij zijn een ontwerpbureau met een grote voorliefde voor de cultuursector. Onze missie is het samenbrengen van cultuur en maatschappij. We werken al jaren met en voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Kerst is hét moment om dat plezier te delen.

Shout out!
Heb je suggesties, vragen of overpeinzingen? Laat het ons horen.


  Een idee van Bureau Grotesk

  Bureau Grotesk is een ontwerpbureau met de missie om cultuur en maatschappij met elkaar te verbinden. Met ideeën, campagnes en design helpen ze organisaties om hun dromen achterna te gaan.

  Contact

  kunstpakket@grotesk.nl
  Derde Wittenburgerdwarsstraat 5a
  Amsterdam
  www.grotesk.nl