Het enige wat we écht nodig hebben is een beetje verwondering.
Het Kunstpakket is precies wat je wilt krijgen van je werkgever. Een creatief kerstpakket vol tof werk van aanstormend Nederlands talent. Geen soepstengels, geen plastic troep. Beloofd.
Met het Kunstpakket krijgen werknemers écht iets bijzonders.
Het Kunstpakket is een kleine kunstcollectie. Elk jaar presenteert het Kunstpakket vijf makers wiens werk gepubliceerd wordt voor alle kunst-verzamelaars in spé. Van toffe illustraties voor in je thuiskantoor tot korte verhalen om ‘s avonds bij weg te dromen. Het Kunstpakket is een geschenk vol inspiratie.
Elk kerstpakket een Kunstpakket!

Doe jezelf een plezier en koop die Kunstpakketten. Als je bestelling binnen is geef je alle adressen door. De rest gaat vanzelf. Wij versturen ze naar ieders huisadres. Met kerst ontvangt je personeel een te gek pakket vol kunst en inspiratie.

 

Bestellen kan tot 16 november. De kunstpakketten worden 14 december naar je personeel verzonden.

Stuur door!
Ben je wel een eindbaas maar ga je niet over de kerstpakketten?
App of mail het naar de kerstpakkettenchef.
The Next Big Thing
Elke maker wordt uitgelicht en vertelt over diens werk. Zo leer je over de werkwijze en de gedachten die achter de werken schuil gaan.
Voor de Thuiswerkers en de Kantoortuintijgers
De gemiddelde werknemer kan wel wat inspiratie gebruiken in deze tijden. Grijp daarom nu je kans en geef ze een goeie dosis kunst!
Dit wil je.
Met dit stukje hands-on creativiteit motiveer je je team om eens even flink om te denken. Vlieg het aan, tik het af, tackel het of geef er een klap op. Managers van Nederland, dit is je kans om impact te maken!
Tipje van de Sluier
Sandy van Helden

Lois Cohen

Tjitske Oosterholt

Lekker vaag verhaal.
Klinkt helemaal super hoor, maar hoe zit het nou allemaal precies?
Heb je nog meer vragen?
Neem contact met ons op!
Contact
 • Dit wil ik! Hoe werkt het?

  Super! Ga naar de bestelpagina. Bestel zo veel Kunstpakketten als je nodig hebt. Bestellen kan tot 16 november. 

  Grote kerst-events kun je vergeten dus de Kunstpakketten worden thuisbezorgd. Geen gesjouw, geen geregel.

  Als je bestelling binnen is sturen wij je een Excel template waar je alle adressen invoert. 14 december versturen we de Kunstpakketten naar ieders huis.

  Heb je nog een vraag? Stel hem!

 • Wat zit er in het Kunstpakket?

  Het Kunstpakket presenteert vijf makers wiens werk wordt gepubliceerd voor het Kunstpakket. Een toegankelijke en verrassende mix van stijlen. Denk bijvoorbeeld aan toffe illustraties, bizarre fotografie, meeslepende verhalen, prachtige poëzie en muziek. De makers achter het Kunstpakket – Bureau Grotesk – hebben een grote passie voor drukwerk en vormgeving. Je mag dus verwachten dat het er allemaal pico bello uitziet.

 • Wanneer worden de pakketten bezorgd?

  In de tweede week van december!

 • Wat is de uiterste besteldatum?

  16 november! Daarna wordt de productie gestart voor iedereen die besteld heeft. Zo kan er precies gemaakt worden wat nodig is en kunnen we de beste zorg dragen voor de kunst en de mooiste productiekwaliteit.

 • Mijn werk moet in het Kunstpakket!

  Stuur een mail naar kunstpakket@grotesk.nl

 • Wie stelt het Kunstpakket samen?

  Bureau Grotesk! Wij zijn een ontwerpbureau met een grote voorliefde voor de cultuursector. Onze missie is het samenbrengen van cultuur en maatschappij. We werken al jaren met en voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Kerst is hét moment om dat plezier te delen.


Meer Q&A!
Shout out!
Heb je suggesties, vragen of overpeinzingen? Laat het ons horen.